zaterdag 19 februari 2011

Oops!... They did it again



Gelukkig duwen ze bij de SP.A af en toe eens op het verkeerde knopje. Zo gebeurt er nog eens iets in de Vlaamse regering, die tegenwoordig ook verlamd is door de communautaire perikelen. Nu was het das mädchen uit Limburg, Ingrid Lieten, die gemist had in haar mailadresboek.
Maar zelfs in hun fouten zijn socialisten niet erg origineel. Ze schrijft “we moeten ons moeten afzetten van deze uit teflon en beton opgetrokken gevoelloze karikaturen” (CD&V-ers en NVA-ers, dus). Of dat ze met deze uitspraken gelijk heeft, laten we even in het midden. Maar een originele uitspraak is het in ieder geval niet. Er is zelfs een wikipedia-pagina gewijd aan “Teflon” als nickname.
Dus eigenlijk kunnen de persoonlijkheden die Lieten bedoelde bijgezet worden in de Teflon-Walk of Fame waar reeds enkele grote namen hun ster hebben.
Enkele voorbeelden:
Ronald Reagan, de 40ste president van de V.S, kreeg de bijnaam Teflon-president, nadat schandalen rond enkele van zijn stafleden geen invloed hadden op zijn populariteit.
De Spaanse F1-coureur en tweevoudig wereldkampioen Fernando Alonso kreeg de bijnaam Teflonso na zijn vrijspraak van betrokkenheid bij de Renault F1 Crashgate controverse.
In de WikiLeaks-documenten wordt de Duitse Bondskanselier Angela ‘Teflon’ Merkel genoemd door de leden van de VS-ambassade in Berlijn omdat ze immuun blijkt voor kritiek.
            Vermoedelijk is ze dus uit teflon én beton gemaakt.
En Tony Blair of Teflon Tony heeft zelf de “eer” dat er een ganse blog aan hem gewijd is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten