maandag 14 februari 2011

Het origineel wordt geruild voor de kopie


In een nieuwe peiling van de Waalse krant Vers l’Avernir dondert de CD&V naar beneden en maakt de N-VA een sprong van 5%. Het origineel wordt blijkbaar steeds meer ingeruild voor de kopie. De katholieken hebben blijkbaar afgedaan op alle vlak.
Momenteel heeft dit echter weinig opgebracht. Bart De Wever en co hebben ons nog niet uit het slop kunnen trekken. Maar ook Di Rupo en Milquet tonen nog steeds geen enkele wil om tot een compromis te komen. (Veel blablabla, maar geen boemboemboem.) Maar gelukkig hebben we nog onze staatsman Didier, die ons de ultieme oplossing zal geven…

Wat minder tendentieuze berichtgeving in de media zou natuurlijk ook nuttig kunnen zijn. De berichtgeving van de RTBF rond de begrafenis van Marie-Rose Morel is daar terug een pijnlijk voorbeeld van. Morel was zeker ook niet “my cup of tea” en haar extreemrechtse gedachten waren en zijn verwerpelijk. Maar een begrafenis op een dergelijke manier verslaan is beneden alle peil. En… het zorgt ervoor dat de N-VA een nog hogere score zal bereiken in de volgende peiling…. (of bij de verzieking van binnen enkele maanden?)

1 opmerking:

  1. Misschien moet er maar weer een kartel bestaan tussen CD&V ? Samen aan hetzelfde zeel ? Zelfde objectieven, een Vlaanderen in Europa ? Het zou kunnen. Op gemeentevlak bestaan de kartels nog.

    BeantwoordenVerwijderen